If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Въпрос: НЕ ми отваря големият кръг и бързо ми загрява колата
Въпрос: НЕ ми отваря големият кръг и бързо ми загрява колата
Въпрос: НЕ ми отваря големият кръг и бързо ми загрява колата и бързо ми загрява до 90 градуса, проблема нали е в термостата да грабвам един и да ходят да го сменят. И възможно ли е ако ми е замръзнал антифриза да има някакви последвствия?
Как разбра ,че не ти отваря големия кръг !? Не разбирам какъв е проблема в случая ............ ,че не отваря големия кръг или ,че стига бързо до 90 градуса ............. !?
ако не минава 90 градуса няма от какво да се притесняваш ...
Проблемът е, че ми включва перката, а радиатора е студен само маркучът който влиза към него (горе в дясно е леко топъл). Минава малко над 95 и си изгасям колата не ми се рискува повече
Явно нещо беше на момента заяло, когато отидох в сервиза термостата си отвори и си заработи, не я бях карал по дълго време може да си е запецнало просто.
При един приятел, не ми е правил диагностика, просот изчакахме пред него да поработи и нямаше проблем затопли си радиатора перката тръгна, каза ми, че по някой път се получава моментно да не отвори просто защото е на години вече и ако не е карана дълго време може вътре да е запецнало леко
Comment